ДСТУ 4623:2006 Національний стандарт України. Цукор білий. Технічні умови


ДСТУ 4623:2006 Национальный стандарт Украины. Сахар белый. Технические условия.

Цей стандарт поширено на білий цукор (далі за текстом — цукор) — харчовий продукт, який являє собою очищену і кристалізовану сахарозу у вигляді окремих кристалів (кристалічний цукор) або окремих кусків (пресований цукор). Цукор призначено для реалізації через роздрібну торговельну мережу, використання в системі ресторанного господарства та для промислового
перероблення у різних галузях харчової промисловості (кондитерській, хлібопекарській, молочній, харчоконцентратній, біофармацевтичній), для виробництва лікеро-горілчаних і безалкогольних напоїв та продуктів дитячого харчування тощо.

Скачать ДСТУ 4623:2006

ДСТУ 4623:2006 Національний стандарт України. Цукор білий. Технічні умови


ДСТУ 4623:2006 Национальный стандарт Украины. Сахар белый. Технические условия.

Цей стандарт поширено на білий цукор (далі за текстом — цукор) — харчовий продукт, який являє собою очищену і кристалізовану сахарозу у вигляді окремих кристалів (кристалічний цукор) або окремих кусків (пресований цукор). Цукор призначено для реалізації через роздрібну торговельну мережу, використання в системі ресторанного господарства та для промислового
перероблення у різних галузях харчової промисловості (кондитерській, хлібопекарській, молочній, харчоконцентратній, біофармацевтичній), для виробництва лікеро-горілчаних і безалкогольних напоїв та продуктів дитячого харчування тощо.

Скачать ДСТУ 4623:2006

Попередній запис
ДСТУ ЕN 25580:2006
Наступний запис
ДСТУ 4647:2006